Groei in Ondernemerschap

Stralend040 is de ontmoetingsplek voor ondernemers. Je kunt bij ons werken, je klanten ontvangen, inspiratie vinden, leren, ontwikkelen en groeien!

Als je Stralend040 al langer kent, dan weet je dat we vaak workshops en trainingen organiseren die betrekking hebben op groeien in ondernemerschap door persoonlijke ontwikkeling.

Maike is, naast eigenaresse van Stralend040, ook bewustzijnscoach voor ondernemers. Dit doet zij met haar onderneming "De Groei Academy". Maar vanaf nu zullen ook trainingen en workshops van de Groei Academy ook te vinden zijn op de website van Stralend040. Hieronder de eerste online training voor een introductieprijs! 

 

Online videotraining "Ontdek jouw Groeipotentieel"  

Online training Groeipotentieel voor startende ondernemers

 

Verlang jij naar verandering, maar gebeurt er maar niks?

Je hebt grootse en mooie dromen en genoeg plannen om het concreet te maken, maar je onderneemt eigenlijk niet echt iets. Want “iets” houdt jou iedere keer tegen om echt tot actie over te gaan. Steeds als je in vuur en vlam staat, komt jouw innerlijke excuustruus de hoek om met gedachtes als:

De excuses om iets niet te doen kennen we dus allemaal. Zelfs ik! Het zijn allemaal gedachtes die jouw veilig op je plek houden. Die jou zelfs kleineren, want door dit soort innerlijke, kritische opmerkingen ben je gaan geloven dat succesvol ondernemen niet voor jou is weggelegd.

Maar wat zou het gaaf zijn als jij je hart volgt. Als je wél die verandering maakt en dagelijks doet waar jij gelukkig van wordt! 

online training ondernemerschap

 

En nog gaver is dat jij het verschil maakt door te doen waar jij gelukkig van wordt! Jij maakt hiermee de wereld tot een mooiere plek!

Jij hebt alles, ja echt alles, al in je om dit te bereiken. Je hebt alles van het leven gekregen om impact te maken in de wereld. Op jouw plek, op jouw manier!”

Ik help ondernemers al dit moois, die ware schat, te vinden in zichzelf. En is het goud eenmaal gevonden, dan gebeurt er echt een wonder!

Je kunt ervan gaan uitdelen zonder dat de schat kleiner wordt. Sterker nog, het goud groeit en groeit en groeit! Ontdek nu ook jouw ware Groeipotentieel!

 

 

 

Speciaal voor jou heb ik een online “mini” training ontwikkeld. Waarom mini, als we maximaal resultaat willen? Het enige dat mini is, is de investering. Qua tijd en geld.

In 5 modules bestaande uit 5 korte, maar zeer krachtige video’s en bijbehorende doelgerichte opdrachten ga jij je Groeipotentieel ontdekken. En dat voor slecht €33,00*! Jij vind met deze training jouw goud en hiermee kun jij maximale invloed hebben op jouw leven en impact maken in de wereld!

In de video’s neem ik je mee langs mijn unieke groei-methodiek.

Door de daadkracht van de opdrachten kom jij bij het vertrouwen en het innerlijke weten waardoor jij actie gaat ondernemen en kunt starten met het creëren van jouw droombusiness en jouw droomleven! Druk op de knop en start vandaag nog!  

 

 

 “Je kunt niet succesvol worden.

Je kunt alleen maar succesvol zijn!”

 - Kelly Smit - 

 

Heb je vragen of wil je meer weten?

Laat via ons formulier een bericht aan ons achter. Wij reageren zo snel mogelijk met een antwoord.Voirt 2A
5671HC Nuenen

info@stralend040.nl
0408449534

kvk 71926461