Agenda Juni

9 juni 20:00 uur De Taal van Kleur door Marielle Veerbeek

Workshop Taal van kleur Marielle Veerbeek

Kleur is meer dan alleen iets dat je mooi of niet mooi vindt. Kleuren doen iets met je. Elke kleur die je ziet, roept onwillekeurig een gevoel en/of een reactie bij je op. De gevoelens en/of de reacties zijn universeel en voor elk mens gelijk. Deze relatie tussen kleur en menselijk gedrag is wetenschappelijk bewezen. 

Je kunt kleur zien als een taal die simpel maar erg krachtig informatie overbrengt. Deze woordeloze communicatie is heel sterk: het gaat op een onbewust niveau en kan niet genegeerd worden.

 

In deze workshop neemt Image Professional & Colour Coach Marielle Veerbeek je mee in de wondere wereld van kleur. De workshop is boeiend voor iedereen die meer inzicht wil over de invloed van kleuren in het leven. Maar zeker als ondernemer is het natuurlijk zeer interessant om te weten wat een kleur die jij kiest invloed kan hebben op jouw klant. Als ondernemer gebruik je op veel verschillende manieren kleuren. Denk aan je website, visitekaartje, je eigen kleding, etc. zeer waardevol als je hier bewuste keuzes in kunt gaan maken! Meld je aan via onderstaande button!

Aanmelden Marielle Veerbeek

 

25 juni 20. 00 uur Ontwerp jouw Triple A Groeiplan door Sales-Expert Erwin Bruggink en Bewustzijnscoach Maike Liebregts

Sales_Expert Erwin Bruggink en Bewustzijnscoach Maike Liebregts

Is marketing en sales een ver-van-mijn-bed-show voor jou? Krijg je jeuk van het woord salesfunnel? Wil jij gewoon jezelf blijven? Dan is deze workshop iets voor jou! Erwin en Maike zijn de perfecte combinatie tussen gevoel en verstand. Hart en hoofd. We leren jou dat je niet hoeft te kiezen tussen je gevoel volgen en een goed plan hebben. Dit gaat hand in hand en versterkt elkaar juist!


Samen gaan we jouw verkoopverhaal veranderen, zodat ook jij zelfverzekerd klanten kunt gaan aantrekken. Jij hoeft je nooit meer op te dringen aan mensen, maar kan mensen gaan helpen en je onderneming laten groeien! Precies waar jij naar verlangt!

Wil jij van jouw onderneming een succesverhaal maken? Schrijf je dan nu gratis in!

Sales_Expert Erwin Bruggink en Bewustzijnscoach Maike Liebregts

 

 

Heb je vragen of wil je meer weten?

Laat via ons formulier een bericht aan ons achter. Wij reageren zo snel mogelijk met een antwoord.Voirt 2A
5671HC Nuenen

info@stralend040.nl
0408449534

kvk 71926461