Agenda November

 

GEANNULEERD

 

 

 

Met pijn in ons hart hebben wij besloten de komende tijd geen events/workshops meer te organiseren voor ondernemers. De huidige maatregelen die getroffen moesten worden door onze overheid, maar waarvoor wij als samenleving de verantwoordelijkheid dragen, hebben ons tot dit bittere besluit doen komen. Onze ruimtes , ook de groepsruimtes zijn nog wel te huur voor ondernemers.

 

 

 

Wij houden de moed erin en gaan ervan uit dat er nog steeds zon na regen komt en er dus ook een tijd komt waarin wij elkaar zorgeloos weer kunnen ontmoeten. 

 

 

 

Onderstaande workshops en events gaan dus helaas voorlopig niet door.

 

 

 

Dinsdag 3 november 20:00 uur

Kleurenworkshop "De taal van kleur: vandaag is ROOD."

marielle veerbeek kleuren expert workshop

Colour Coach & Image Professional Mariëlle Veerbeek :“Mijn taak in deze wereld is iedereen te laten kennismaken met de taal van kleur.” 

Als onderdeel van haar missie geeft Mariëlle bij ons de introductie kleurenworkshop “Vandaag is ROOD” 

Je kunt kleur zien als een taal die simpel maar erg krachtig informatie overbrengt. Deze woordeloze communicatie is heel sterk. Het gaat op een onbewust niveau en kan niet genegeerd worden. Bovendien is de taal mondiaal. Waar op aarde je ook bent, iedereen begrijpt hem instinctief en ervaart hem hetzelfde.

Rood is een aardse kleur vol energie. Een kleur die staat voor de basis, voor dagelijkse dingen als eten, drinken, slapen, voortplanting en liefde. Maar rood wordt ook geassocieerd met gevaar en roekeloosheid.

In deze workshop leert Colour Coach & Image Professional Marielle Veerbeek je nog veel meer over de kleur rood. Ze vertelt hoe rood commercieel kan worden ingezet, hoe rood je in je dagelijkse leven kan helpen en wanneer rood juist niet zo’n slimme keuze is. De workshop is boeiend voor iedereen die meer inzicht wil over de invloed van kleuren in het leven. 

Voor slechts 15 euro schrijf jij je nu in voor deze workshop!

 

 

 

Heb je vragen of wil je meer weten?

Laat via ons formulier een bericht aan ons achter. Wij reageren zo snel mogelijk met een antwoord.Voirt 2A
5671HC Nuenen

info@stralend040.nl
0408449534

kvk 71926461