Agenda Oktober

GEANNULEERD

 

Met pijn in ons hart hebben wij besloten de komende tijd geen events/workshops meer te organiseren voor ondernemers. De huidige maatregelen die getroffen moesten worden door onze overheid, maar waarvoor wij als samenleving de verantwoordelijkheid dragen, hebben ons tot dit bittere besluit doen komen. Onze ruimtes , ook de groepsruimtes zijn nog wel te huur voor ondernemers.

 

Wij houden de moed erin en gaan ervan uit dat er nog steeds zon na regen komt en er dus ook een tijd komt waarin wij elkaar zorgeloos weer kunnen ontmoeten. 

 

Onderstaande workshops en events gaan dus helaas voorlopig niet door.

 

Vrijdag 16 oktober 09:30 - 12.00 uur

Selfcare voor Ondernemer

Lieve ondernemer, je werkt iedere dag zo hard in en aan je bedrijf. Iedere dag geef jij het beste van jezelf. Maar neem jij ook de tijd voor jezelf? Geef jij jezelf de juiste aandacht?


“The world deserves the best of you. Not just what’s left of you”

 

Dus goed zorgen voor jezelf is een must als drukke ondernemer. Verlang jij naar meer focus en energie, zodat jij het beste van jezelf kunt geven?  Kom dan naar de Selfcare ochtend bij Stralend040 die wordt verzorgd door yoga-professional Maaike Witteveen.

Maaike Witteveen Yoga proffesional

We beginnen de ochtend met een yogales; met ademhalings- en ontspanningsoefeningen, yogahoudingen (asana's) en een heerlijke eindontspanning.

Onder het genot van verwarmende thee en heerlijke vegan zoetigheid praten we nog na. We laten ons inspireren door de natuur, het seizoen, luisteren naar onze intuïtie en trekken wellicht een kaart uit een orakel kaartendeck voor een mooie boodschap.

Deze ochtend vraagt slechts een investering van €30,00 excl.btw en gaat jou zoveel meer opleveren!

Gun jezelf deze aandacht en liefde en schrijf je nu in! Omdat we het klein en intiem houden zijn er slechts 5 plekken beschikbaar.

 

 

Dinsdag 27 oktober van 20:00 tot 22:00 uur
Workshop SEO, Stop met zoeken, wordt vindbaar op Google

 

www.tekstmeester.nl Michiel Brand workshop SEO Stralend040

Ben jij veel tijd en energie kwijt in het zoeken naar klanten? Wat als potentiële klanten jou gaan vinden!?

Deze workshop Search Engine Optimalization (SEO) geeft jou een zet in de goede richting!

"Veel mensen denken dat het ontzettend moeilijk is om hoog in Google te komen. Dat hele SEO-verhaal klinkt maar ingewikkeld en technisch... Gelukkig valt dat in de praktijk heel goed mee! In deze workshop laat ik je zien dat je heel veel dingen zelf kunt doen om je website beter vindbaar te maken. Ik geef je enkele praktische en slimme tips om hoog in Google te komen. Geen ingewikkelde of technische termen, maar praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. Zo maak je je website online beter vindbaar, haal je meer bezoekers naar je site en maak je meer omzet met je business.” aldus Michiel Brand, SEO-specialist, trainer en copywriter.

Michiel Brand seo specialist

 

” Ik help ondernemers met het verhogen van hun omzet door hun website beter vindbaar te maken in Google en door pakkende teksten te schrijven die tot meer verkopen leiden.”

Schrijf je nu in, voor slechts 15 euro, voor deze workshop waarin jij waardevolle tips en praktische tricks ontvangt om vindbaar te worden op Google. 

 

 

Heb je vragen of wil je meer weten?

Laat via ons formulier een bericht aan ons achter. Wij reageren zo snel mogelijk met een antwoord.Voirt 2A
5671HC Nuenen

info@stralend040.nl
0408449534

kvk 71926461